Nieuw Leven Facility Groep biedt u ook diverse hospitality diensten. Wij willen u namelijk volledig ontzorgen en er zijn veel taken in en rondom uw gebouw of kantoor die wij uit handen kunnen nemen. Denk hierbij aan receptiediensten of een handyman op locatie.

Hoe dragen wij bij aan uw bedrijf?

Nieuw Leven Facility Groep heeft door de steeds grotere vraag van opdrachtgevers het dienstenpakket uitgebreid met de inzet van gebouwbeheerders, concierges, receptionistes en hostesses en allround hospitality medewerkers.

Er zijn veel taken die niet worden uitgevoerd omdat het niet in het takenpakket van de werknemers ligt. En hiervoor treft u in Nieuw Leven Facility Groep de juiste partner.

Wij bieden hand- en span diensten waarmee we u nog meer ontzorgen. U wilt tenslotte de kostbare tijd van u en uw medewerkers vooral richten op de primaire taken en de aandacht voor uw klanten.

Met het brede aanbod aan diensten kan Nieuw Leven Facility Groep u volledig ontzorgen waarbij u kunt rekenen op de vertrouwde service, kwaliteit en continuïteit. Door de ruime ervaring die wij afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij ervan overtuigd dat we een product bieden dat afgestemd is op de wensen van elke klant. Bespreek uw (maatwerk)wensen dus vooral met ons.

Onze hospitality diensten:

  • Handyman
  • Receptie / Hostess
  • Huismeester en conciërges
  • Hospitality Medewerkers

Maak eenvoudig een afspraak

via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via ons aanvraagformulier

U kunt ook chatten met onze klantenservice! Klik op het chatvenster rechtsonder en stel uw vraag. U spreekt dan met Amanda of Lynn.

Wij blinken uit in service en kwaliteit!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers! Samen met onze werkwijze vanuit vakkennis, efficiëntie en ontzorging bepalen zij al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!