Uw onroerend goed wilt u te allen tijde in goede en representatieve staat hebben, of de ruimte nu verhuurd is of leeg staat.

Deskundig gebouwbeheer.

Uiteindelijk gaat achterstallig onderhoud u onnodig (veel) geld kosten. En met name bij leegstaande panden is het prettig wanneer iemand periodiek de ruimte inspecteert.

Bij Nieuw Leven Facility Groep bent u niet alleen verzekerd van een schoon pand, maar kunt u ook vertrouwen deskundig gebouwbeheer. Zo verzorgen wij benodigd schilderwerk en andersoortig onderhoud, de montage en demontage van meubels en andere goederen en uiteraard zorgen wij ervoor dat uw pand niet vatbaar wordt voor legionella.

Bent u in het bezit van vastgoed en wilt u dat uw pand(en) waarde behouden en blijvend representatief ogen voor potentiële huurders/kopers? Maak dan een afspraak met Nieuw Leven Facility Groep om uw wensen te bespreken.

Vastgoed services bestaat uit:

  • Montage en demontage
  • Schilderwerk
  • Verbouwingen
  • Legionella beheer3

Maak eenvoudig een afspraak

via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via ons aanvraagformulier

U kunt ook chatten met onze klantenservice! Klik op het chatvenster rechtsonder en stel uw vraag. U spreekt dan met Amanda of Lynn.

Wij blinken uit in service en kwaliteit!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers! Samen met onze werkwijze vanuit vakkennis, efficiëntie en ontzorging bepalen zij al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!