Uw onroerend goed wilt u te allen tijde in goede en representatieve staat hebben, of de ruimte nu verhuurd is of leeg staat.

Deskundig gebouwonderhoud.

Uiteindelijk gaat achterstallig onderhoud u onnodig (veel) geld kosten. En met name bij leegstaande panden is het prettig wanneer iemand periodiek de ruimte inspecteert.

Bij Nieuw Leven Facility Groep bent u niet alleen verzekerd van een schoon pand, maar kunt u ook vertrouwen op deskundig gebouwonderhoud. Zo verzorgen wij benodigd schilderwerk en andersoortig onderhoud, de montage en demontage van meubels en andere goederen en uiteraard zorgen wij ervoor dat uw pand niet vatbaar wordt voor legionella.

Daarnaast hebben we door de grotere vraag van onze opdrachtgevers het dienstenpakket uitgebreid met  aanbod van gebouwbeheerders en conciërges.

Bent u in het bezit van vastgoed en wilt u dat uw pand(en) waarde behouden en blijvend representatief ogen voor potentiële huurders/kopers? Maak dan een afspraak met Nieuw Leven Facility Groep om uw wensen te bespreken.

Vastgoed services bestaat uit:

Maak eenvoudig een afspraak

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Mail naar info@nieuwlevengroep.nl, bel 020 – 623 96 09 of vraag  vrijblijvend een offerte op maat aan via ons aanvraagformulier.

Wij blinken uit in service en kwaliteit!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers! Samen met onze werkwijze vanuit vakkennis, efficiëntie en ontzorging bepalen zij al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!