Innovatie: Smart Cleaning

blog-3

Lichter, sneller, schoner en duurzaam schoonmaken? Klinkt goed toch? Dat vinden wij nou ook! Natuurlijk is Nieuw Leven Facility Groep altijd op zoek naar de meest efficiënte werkwijze voor ons team en voor onze klanten.

De branche innovatie van dit moment is Smart Cleaning, een slimme schoonmaakoplossing op basis van chemie en moppen. Naast dat deze techniek het onze medewerkers minder zwaar maakt, past het helemaal in onze visie van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Doelstellingen van Smart Cleaning zijn namelijk: dat de methodes goed moeten zijn voor de schoonmaakmedewerker (people), de portemonnee (profit) én het milieu (planet).

Smart Cleaning biedt uitkomst bij vuilwaas op de vloer en zwarte voegen, kalkopbouw, urinestank in sanitair, het verwijderen van stof en blijkt ook een positieve invloed te hebben op uitval en ziekteverzuimcijfers.

De chemie maakt de vervuiling goed los van het oppervlak en de moppen nemen het vuil daadwerkelijk op, in plaats van dit te verplaatsen, vanwege hun hoge absorptievermogen. Smart 2 in 1 betekent dat twee handelingen, stofwissen en moppen, in één handeling gedaan worden. Veel efficiënter en minder arbeidsintensief dus!

Meer weten over deze innovatie schoonmaaktechniek? Bel ons gerust voor meer informatie!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest