Innovatie: Smart Cleaning

blog-3

Lichter, sneller, schoner en duurzaam schoonmaken. Dat klinkt goed toch? Dat vinden wij ook! Nieuw Leven Facility Groep is altijd op zoek naar de beste werkwijze voor onze klanten en ons team.

De huidige innovatie binnen de schoonmaakbranche is Smart Cleaning: een slimme schoonmaakoplossing op basis van chemie en moppen. Naast dat deze techniek het werk voor onze medewerkers minder zwaar maakt, past het helemaal binnen onze visie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). De doelstellingen van Smart Cleaning zijn namelijk: de methodes moeten goed zijn voor de schoonmaakmedewerker (people), de portemonnee (profit) en het milieu (planet).

Smart Cleaning biedt uitkomst bij vuilwaas op de vloer en zwarte voegen, kalkopbouw, urinestank in sanitair, het verwijderen van stof en blijkt ook een positieve invloed te hebben op uitval en ziekteverzuimcijfers.

De chemie maakt de vervuiling goed los van het oppervlak en de moppen nemen het vuil daadwerkelijk op (in plaats van dit te verplaatsen). Dit komt door het hoge absorptievermogen van de mop. Smart 2 in 1 betekent dat twee handelingen – stofwissen en moppen – in één handeling gedaan worden. Veel efficiënter en minder arbeidsintensief dus!

Meer weten over deze innovatie schoonmaaktechniek? Neemt gerust contact met ons op voor meer informatie!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest