De glasbewassing wordt uitgevoerd door professionele en gemotiveerde glazenwassers zodat uw ramen streeploos schoon worden.

Glasbewassing is specialistisch werk en u wilt
uiteraard dat dit goed en veilig uitgevoerd wordt

Bij Nieuw Leven Facility Groep bent u daarvoor aan het juiste adres.

De glasbewassing wordt uitgevoerd door professionele en gemotiveerde glazenwassers zodat uw ramen streeploos schoon worden. Van kleine panden tot grote gebouwen en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hoogwerk. Ieder gebouw heeft zo zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Tot op zekere hoogte kan dit vanaf de grond en met een trap of tuckerpole systeem. Voor hoger gelegen ramen en gevels gebruiken we professionele hoogwerkers of de aanwezige gevelinstallaties.

De arbo-wetgeving voert een strenge handhaving van de bestaande wet en regelgeving uit. Zo moeten glazenwassers aantonen dat zij over de vereiste vakbekwaamheid beschikken. Een goed initiatief vinden wij. Wij zetten geschoolde glazenwassers in die vakkundig hun werkzaamheden uitvoeren voor een streeploos schoon resultaat.

Een betere garantie voor goed en grondig werk tezamen met een constante kwaliteit en eerlijke prijs kan een opdrachtgever zich nauwelijks wensen. Wilt u ook zo een specialist inhuren? Neem contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies.

Opties in glasbewassing:

Maak eenvoudig een afspraak

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Mail naar info@nieuwlevengroep.nl, bel 020 – 623 96 09 of vraag  vrijblijvend een offerte op maat aan via ons aanvraagformulier.

Wij blinken uit in service en kwaliteit!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers! Samen met onze werkwijze vanuit vakkennis, efficiëntie en ontzorging bepalen zij al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!