Nieuw Leven Facility Groep is bijna 100 jaar actief in de facilitaire dienstverlening in Midden- en Noord-Nederland. Met een breed aanbod aan facilitaire diensten zijn wij gespecialiseerd in vrijwel elke beroepssector. Als specialist kunnen we precies inschatten waar uw behoefte ligt en wat uw verwachtingen zijn. Daardoor kunnen wij maatwerk leveren, afgestemd op uw behoeften! 

Wij zijn specialisten in schoonmaak en pas tevreden bij een blinkend resultaat! Wij stellen hoge verwachtingen aan onszelf  en dat maakt ons een duurzame partner, ook voor uw bedrijfstak. 

Branches waarin wij werken.

Een schone werkomgeving bepaalt niet alleen uw visitekaartje, het verhoogt ook de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Nieuw Leven Facility Groep is specialist op het gebied van reguliere en grondige kantoorreiniging. Uiteraard doen wij dit buiten uw kantoortijden, zodat u en uw medewerkers ongestoord kunnen werken. Laat u door ons ontzorgen, dat is onze passie Bel 020 – 623 96 09 of mail naar info@nieuwlevengroep.nl om uw wensen te bespreken.

In de gezondheidszorg is hygiëne en grondige schoonmaak geen wens, maar een eerste vereiste om goede en veilige zorg te kunnen bieden. Deze werkomgeving moet gegarandeerd brandschoon zijn en uw schoonmaakdienst moet 24/7 paraat staan om actie te ondernemen bij calamiteiten en wanneer er haast geboden is. Nieuw Leven Facility Groep heeft professionele medewerkers in dienst voor het schoonmaakwerk bij zorg- en welzijnsinstellingen. Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

Bel 020 – 623 96 09 of mail naar info@nieuwlevengroep.nl om een afspraak te maken.

De beleving van schoon is in een showroom of winkel uitermate belangrijk. De eerste indruk die uw klanten en bezoekers zullen krijgen nemen we daarom als uitgangspunt. Onze medewerkers zorgen dat uw showroom of winkel blinkend schoon is zodat uw producten er representatief bij staan. Neem contact op met ons om uw wensen te bespreken.

 

Bel 020 – 623 96 09 of mail naar info@nieuwlevengroep.nl om uw wensen te bespreken.

Bij bouwwerkzaamheden is het prettig wanneer de faciliteiten voor bouwvakkers dagelijks worden gereinigd. Hierbij kunt u denken aan ruimtes die veel worden gebruikt zoals de toiletten en eetruimtes. En ook na een verbouwing of renovatie is een opleveringsschoonmaak noodzakelijk. Wij verzorgen vakkundige reiniging voor uiteenlopende werkzaamheden. Bel 020 – 623 96 09 of mail naar info@nieuwlevengroep.nl om uw wensen te bespreken. We doen graag een opname op locatie.

Nieuw Leven Facility Groep heeft veel ervaring in het periodiek en dagelijks schoonhouden van openbare gebouwen. Zo bedienen wij veel opdrachtgevers uit de culturele en publieke sector zoals musea, kunstgalerijen, monumentale panden, zwembaden en bij evenementen. Graag gaan wij met u in gesprek om te bepalen hoe wij het schoonmaakvraagstuk voor uw openbare gelegenheden uit handen kunnen nemen.

De reiniging van industriële omgevingen vraagt om een grondige aanpak. Onze medewerkers beschikken over een actuele kennis van protocollen, veiligheid en hygiëne. Hoe uw productiehallen en productielijnen ook zijn ingericht, wij verdiepen ons in uw productieproces om uw schoonmaakbehoeften te kunnen uitvoeren.

Contacteer ons voor een opname (020 – 623 96 09 / info@nieuwlevengroep.nl).

De uitstraling van een school is van invloed op de totale schoolbeleving van kinderen. En ook voor ouders/verzorgers is een nette indruk doorslaggevend bij de schoolkeuze voor de kinderen. Om leerlingen en ouders/verzorgers, conciërges, docenten en schoolleiding zich prettig te laten voelen in het schoolgebouw is een goede facilitaire partner als Nieuw Leven Facility Groep onmisbaar. 

Maak een afspraak via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09 om de mogelijkheden te bekijken.

Vooral binnen een VvE is probleemloze schoonmaak van belang. U wilt immers geen discussies over dit onderwerp met uw mede-eigenaren? Ook voor Verenigingen van Eigenaren is Nieuw Leven Facility Groep de servicegerichte facilitaire partner. Graag gaan wij met u in gesprek om de wensen van de leden van uw VVE te bespreken en te komen tot een passende en betaalbare samenwerking.

Maak een afspraak via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09.

Dit zeggen klanten over Nieuw Leven

We zijn trots op onze opdrachtgevers!

Samen met onze vakkennis en efficiënte werkwijze, bepalen onze opdrachtgevers al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Gratis onderhoudsscan

Bent u benieuwd naar de onderhoudskosten voor uw bedrijf? Krijg direct inzicht in de kosten dankzij de onderhoudsscan.