Bekijk wat Nieuw Leven Facility Groep voor u en uw organisatie kan betekenen.

Onze Specialisaties

Schoonmaak
Services

Een schone werkomgeving houdt uw medewerkers tevreden, staat representatief naar uw klanten en bezoekers en zorgt voor een ultieme klantbeleving.

Glasbewassing
en onderhoud

Glasbewassing is specialistisch werk en u wilt uiteraard dat dit goed en veilig uitgevoerd wordt. Bij Nieuw Leven Facility Groep bent u daarvoor aan het juiste adres.

Vastgoed
Services

Bij Nieuw Leven Facility Groep bent u niet alleen verzekerd van een schoon pand, maar kunt u ook vertrouwen deskundig gebouwbeheer.

Hospitality
Services

Met het brede aanbod aan diensten kan Nieuw Leven Facility Groep u volledig ontzorgen waarbij u kunt rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit.

Specialistische
reiniging

Gespecialiseerd reinigen en conserveren van vloeren is van groot belang voor de uitstraling van uw bedrijf. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze reinigingsdiensten

Gevel
onderhoud

Gevelreiniging is specialistisch werk. Elke gevel heeft te lijden onder zure regen, uitlaatgassen, roet, zout en alle andere soorten van atmosferische vervuiling. Bekijk wat wij kunnen betekenen. 

Sanitaire
voorzieningen

Bij Nieuw Leven begrijpen we dat uw sanitaire voorzieningen meer nodig hebben dan dagelijks onderhoud, want door slecht onderhoud ontstaan voedingsbodems voor bacteriën.

Gladheids
bestrijding

Veiligheid voor u en uw gasten is belangrijk en gladheidsbestrijding behoort tot goed en veilig terreinbeheer. Wij houden uw terrein ook gedurende de wintermaanden schoon en veilig.

Wat zeggen klanten van NieuwLeven?

Services zoals jij ze nodig hebt.

Nieuw Leven Facility Groep verzorgt onder andere het reguliere schoonmaakonderhoud van openbare gebouwen, kantoren, VVE’s, industriële panden, showrooms, scholen, gezondheidszorg en nog vele andere bedrijfstakken. Als specialist kunnen we precies inschatten waar uw behoefte ligt en wat uw verwachtingen zijn. Voor vrijblijvend advies op maat komen wij graag bij u langs voor een opname.

U kunt eenvoudig een afspraak maken via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09.

Nieuw Leven Facility Groep biedt u ook diverse hospitality diensten. Denk hierbij aan receptiediensten, een handyman op locatie, hostesses, of allround facilitair medewerk(st)ers. Met het brede aanbod aan diensten kan Nieuw Leven Facility Groep u volledig ontzorgen waarbij u kunt rekenen op de vertrouwde service, kwaliteit en continuïteit. Wilt u graag advies en een vrijblijvende aanbieding? Maak dan snel een afspraak maken via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09.

De glasbewassing wordt uitgevoerd door professionele en gemotiveerde glazenwassers zodat uw ramen streeploos schoon worden. Tot op zekere hoogte kan dit vanaf de grond en met een trap of tuckerpole systeem. Voor hoger gelegen ramen en gevels gebruiken we professionele hoogwerkers of de aanwezige gevelinstallaties. Glasbewassing is specialistisch werk en u wilt uiteraard dat dit goed en veilig uitgevoerd wordt. Bij Nieuw Leven Facility Groep bent u daarvoor aan het juiste adres. Benieuwd naar wat wij voor uw ramen kunnen betekenen?

We komen graag langs voor een opnamen. Maak een afspraak via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09.

Uw onroerend goed wilt u te allen tijde in goede en representatieve staat hebben, of de ruimte nu verhuurd is of leeg staat. Uiteindelijk gaat achterstallig onderhoud u onnodig (veel) geld kosten. Bij Nieuw Leven Facility Groep bent verzekerd van een schoon pand én deskundig gebouwbeheer. Zo verzorgen wij ook benodigd schilderwerk en andersoortig onderhoud, de montage en demontage van meubels en andere goederen en uiteraard zorgen wij ervoor dat uw pand niet vatbaar wordt voor legionella. Bent u in het bezit van vastgoed en wilt u waardebehoud? Maak dan een afspraak met Nieuw Leven Facility Groep om uw wensen te bespreken (info@nieuwlevengroep.nl / 020 – 623 96 09).

Het onderhoud van uw sanitaire voorzieningen kunt u Nieuw Leven Facility Groep zeker toevertrouwen. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij periodiek ook de dieptereiniging. En met de overige faciliteiten ontzorgen we u uiteraard ook. Denk aan de handdroging en -hygiëne, toilethygiëne, dameshygiëne en toiletaccessoires. Wilt u een totaaloverzicht van het benodigde sanitaire onderhoud?

Neem dan contact op via info@nieuwlevengroep.nl of 020 – 623 96 09 voor vrijblijvend advies op maat.

Naast de reguliere diensten zijn wij ook inzetbaar voor specialistische reiniging. Denk hierbij aan dieptereiniging, tapijt- en meubelreiniging, vloeronderhoud en ook specialistische reiniging bij calamiteiten. Heeft uw organisatie behoefte aan specifieke reiniging? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Nieuw Leven Facility Groep bent u verzekerd van professioneel advies en een specialistische uitvoering.

Periodiek gevelonderhoud zorgt voor een langere levensduur van bouwmaterialen, kozijnen en voegwerk. Omdat dit consequent en goed uitgevoerd dient te worden maken wij voor u een meerjarenplan op maat. Uw gevels zijn bij Nieuw Leven Facility Groep in goede handen. Wij verzorgen de reiniging van gevels, het conserveren van gevels, gevelrenovatie en we verwijderen zelfs de meest hardnekkige graffiti.

Als u vertrouwt op Nieuw Leven Facility Groep voor uw schoonmaakonderhoud en facilitaire dienstverlening, dan heeft u direct ook de juiste partner in gladheidsbestrijding te pakken. Met de methodes van Nieuw Leven wordt gladheid door sneeuw en ijs effectief bestreden. Wij houden uw terrein ook gedurende de wintermaanden schoon en veilig.

Wij blinken uit in service en kwaliteit!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers! Samen met onze werkwijze vanuit vakkennis, efficiëntie en ontzorging bepalen zij al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!

De vertrouwde werkwijze van NieuwLeven

1. Afstemming

Full-Service Maatwerk!

Wij leveren altijd full-service maatwerk. Persoonlijk contact en een juiste inventarisatie van de verwachtingen vormen de basis van een transparante en vlotte samenwerking. Bij ons kunt u een duidelijke inhoudelijke afstemming verwachten. Daarmee bouwen wij aan een fijne, sterke en duurzame samenwerking.

2. Uitvoering

Schoonmaken is een vak!

Wij zijn bijna 100 jaar actief in de facilitaire dienstverlening in Midden- en Noord-Nederland en mogen ons gerust specialist noemen. Met een breed aanbod aan facilitaire diensten ontzorgen we u volledig. Onze taak is gedaan wanneer u tevreden bent!  

3. Controle

Kwaliteit en opleiden

  Vertrouwen vraagt om continuïteit, vakkennis en een sublieme dienstverlening met blinkend resultaat. Als onderdeel van ons verbeterproces voeren wij continue kwaliteitscontroles uit en investeren we in opleidingen. Ook het bezitten van de juiste keurmerken is voor ons erg belangrijk. Zo staan wij in voor de kwaliteit in uitvoering die wij bieden.

4. Nazorg

Uw ervaring telt

Nazorg is erg belangrijk. Wij werken immers samen op basis van vertrouwen, integriteit en eerlijkheid. Zo onderhouden wij persoonlijk contact en horen wij graag uw ervaringen. We staan open voor verbeteringen. Dit maakt ons succesvol, nu en in de toekomst.

Gratis Onderhoudsscan

Benieuwd naar de onderhoudskosten voor u?
Laat ons vrijblijvend een onderhoudsscan maken en krijg direct duidelijkheid.