“Nieuw Leven Facility Groep blinkt uit in aanpak en dienstverlening.”
Dat zeggen onze opdrachtgevers en daar zijn wij trots op!

We doen alles vanuit onze visite
'De klant dient ontzorgt te worden'

Een fullservice dienstverlening vraagt om een efficiënte organisatie die het mogelijk maakt om op basis van continuïteit, en vakkennis de opdrachtgever volledig te ontzorgen met een goed eindproduct.

Ervaring.

Ervaring, daar staat Nieuw Leven Facility Groep om bekend. Wij zijn bijna 100 jaar actief in de facilitaire dienstverlening in Midden- en Noord-Nederland en mogen ons gerust specialist noemen. Met een breed aanbod aan facilitaire diensten ontzorgen we u volledig.

Onze ervaring zetten wij graag in voor u. Voor iedere schoonmaakuitdaging bieden wij een schoonmaakoplossing

Professioneel.

Als professionele dienstverlener worden wij voor de meest uiteenlopende opdrachten ingezet.
Onze opgeleide en representatieve medewerkers gaan voor u gemotiveerd aan het werk en zorgen voor een prettig ontvangst. Zo garanderen wij de professionaliteit die onze opdrachtgevers van ons verwachten.

Vertel ons uw schoonmaakuitdaging en wij bieden een professioneel plan van aanpak op maat

Kwaliteit voorop.

vakkundige medewerkers beschikbaar die voor de meest specialistische werkzaamheden kunnen worden ingezet. Een betere garantie voor goed en grondig werk tezamen met een constante kwaliteit en eerlijke prijs kan een opdrachtgever zich nauwelijks wensen. Ook de juiste keurmerken bezitten is voor ons erg belangrijk.

Zo staan wij in voor de kwaliteit van onze werkzaamheden en het resultaat.

Wat zeggen klanten van NieuwLeven?

Onze Missie.

Wij zijn een betrokken facilitair dienstverlener die constant werkt aan een eerlijke en duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers. Deskundigheid en het leveren van hoogwaardige kwaliteit zijn de speerpunten van onze organisatie. Hierdoor ontzorgen we onze opdrachtgevers op alle aspecten van schoonmaak, onderhoud en andere facilitaire diensten.

Onze Visie.

Nieuw Leven Facility Groep is een innoverende facilitaire dienstverlener die aansluiting vindt bij de top 25 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Diversificatie, investeren in mens en technologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt de organisatie uniek in de branche en toonzetter voor menig schoonmaakbedrijf.

Geschiedenis van Nieuw Leven Facility Groep

Nieuw Leven Facility Groep (voorheen Nieuw Leven B.V.) was onderdeel van ‘De Gast Schoonmaakbedrijven’, een bekende naam in de Nederlandse schoonmaakgeschiedenis.
In 1917 is familie De Gast verder gegaan onder de naam ‘G.A. de Gast Schoonmaakbedrijf’ en het bedrijf verwierf bekendheid door het schoonmaken van kerken, theaters, studio’s en kantoren.

Peter de Gast Sr.† is van jongs af aan meegegroeid in het familiebedrijf en heeft in 1990 Nieuw leven B.V. losgekoppeld om met de visie van zijn vader en zijn eigen intuïtie verder te gaan. Onder zijn toeziend oog met zijn vrouw Ans de Gast, zoon Peter de Gast Jr. en Fabian Belderbos is Nieuw Leven B.V. doorgegroeid tot een groot allround facilitair dienstverlener die alle takken van de branche behartigd. Sinds 2016 is het bedrijf doorgegroeid onder de naam Nieuw Leven Facility Groep en ontzorgen zij de klanten volledig door ook in eigen beheer hospitality diensten aan te bieden.

Wij blinken uit in service en kwaliteit!

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers! Samen met onze werkwijze vanuit vakkennis, efficiëntie en ontzorging bepalen zij al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Gratis Onderhoudsscan

Benieuwd naar de onderhoudskosten voor u?
Laat ons vrijblijvend een onderhoudsscan maken en krijg direct duidelijkheid.