“Nieuw Leven Facility Groep blinkt uit in aanpak en dienstverlening.”
Dat zeggen onze opdrachtgevers en daar zijn wij trots op!

We doen alles vanuit onze visie:
‘De klant dient ontzorgd te worden’

Een fullservice dienstverlening vraagt om een efficiënte organisatie die het mogelijk maakt om op basis van continuïteit, en vakkennis de opdrachtgever volledig te ontzorgen met een goed eindproduct.

Bijna 100 jaar ervaring

Ervaring, daar staat Nieuw Leven Facility Groep om bekend. We zijn bijna 100 jaar actief in de facilitaire dienstverlening in Midden- en Noord-Nederland. We mogen ons met trots specialist noemen. Met een breed aanbod aan facilitaire diensten ontzorgen we u volledig. Onze ervaring zetten we graag voor u in!

Voor iedere schoonmaakuitdaging bieden wij een schoonmaakoplossing

Kwaliteit voorop

We zetten ons elke dag in om hoogwaardige kwaliteit te leveren. Dit doen we door vakkundige en betrokken medewerkers in te zetten. Zij voeren met gemak en plezier de meest specialistische werkzaamheden uit. Hierdoor garanderen we goed en grondig werk, een constante kwaliteit én eeneerlijke prijs. Ook de juiste keurmerken bezitten is voor ons erg belangrijk.

Waar wij voor staan

We vinden een transparante en duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers zeer belangrijk. Daarnaast zijn deskundigheid en het leveren van hoogwaardige kwaliteit de speerpunten van onze organisatie. Hierdoor ontzorgen we onze opdrachtgevers op alle aspecten van schoonmaak, onderhoud en andere facilitaire diensten.

Wat zeggen klanten van NieuwLeven?

Onze missie

Wij zijn een betrokken facilitair dienstverlener die constant werkt aan een eerlijke en duurzame relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers. Deskundigheid en het leveren van hoogwaardige kwaliteit zijn de speerpunten van onze organisatie. Hierdoor ontzorgen we onze opdrachtgevers op alle aspecten van schoonmaak, onderhoud en andere facilitaire diensten.

Onze visie

Nieuw Leven Facility Groep is een innoverende facilitaire dienstverlener die behoort tot de top 25 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Diversificatie, investeren in mens & technologie en maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt de organisatie uniek in de branche en een toonzetter voor menig schoonmaakbedrijf.

Het ontstaan van Nieuw Leven Facility Groep

Nieuw Leven Facility Groep (voorheen Nieuw Leven B.V.) was onderdeel van ‘De Gast Schoonmaakbedrijven’, een bekende naam in de Nederlandse schoonmaakgeschiedenis.In 1917 is familie De Gast verder gegaan onder de naam ‘G.A. de Gast Schoonmaakbedrijf’ en het bedrijf verwierf bekendheid door het schoonmaken van kerken, theaters, studio’s en kantoren.
Peter de Gast Sr.† groeide van jongs af mee in het familiebedrijf. In 1990 koppelde hij Nieuw leven B.V. los van ‘De Gast Schoonmaakbedrijven”, zodat hij zijn eigen intuïtie en de visie van zijn vader kon opvolgen. Dit deed hij in samenwerking met zijn vrouw Ans de Gast, zoon Peter de Gast Jr. En Fabian Belderbos. Nieuw Leven B.V. groeide door tot een groot allround facilitair dienstverlener die alle takken van de branche behartigt. Sinds 2016 opereert het bedrijf onder de naam Nieuw Leven Facility Groep en ontzorgen zij klanten volledig door ook hospitality diensten in eigen beheer aan te bieden.

We zijn trots op onze opdrachtgevers!

Samen met onze vakkennis en efficiënte werkwijze, bepalen onze opdrachtgevers al bijna 100 jaar ons succes!

Bekijk ons portfolio, maak een afspraak of vraag direct een offerte aan!

Gratis onderhoudsscan

Bent u benieuwd naar de onderhoudskosten voor uw bedrijf? Krijg direct inzicht in de kosten dankzij de onderhoudsscan.